فرازتدبیر

آموزش مهارت های فردی و فنی به صورت کارگاهی در حوزه ی کسب و کار

فرازتدبیر

آموزش مهارت های فردی و فنی به صورت کارگاهی در حوزه ی کسب و کار

مجموعه فراز تدبیر با تجربه بیش 12 سال از 42 کمپانی و در نظر گرفتن تمامی متد های اصلی در یک سازمان آماده ارائه ی برنامه و نظارت بر حسن اجرای آن در طول مدت قرار داد را خواهد داشت.
این مجموعه بر پایه سالها تجربه استوار بوده و کلید موفقیت پرسنل فعال و توجه به همه ابعاد و زوایای خدمات مشاوره ای در سازمان می باشد.

مشاوران فرازتدبیر برای پیشبرد پروژه های استراتژیک از رویکردی عملی بهره می برند. در این رویکرد با تشکیل تیم متشکل از مشاور و خبرگان سازمان نسبت به توسعه استراتژیهای شرکت اقدام می شود. مشاوران استراتژی، شرکت را با کمک ابزارهای تحلیلی متعددی شناسایی می کنند و در راستای رسیدن به اهداف قدم بر میدارند.

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰


یک مهندس صنایع باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
ایا مهندسی صنایع فقط رشته ای تئوری است؟
ایا برای ورود به بازارکار تنها مدرک دانشگاهی کافیست؟
مهندسین صنایع برای ماندن بازارکار و مدیریت کسب و کار خود نیاز به چه مهارت هایی دارند؟

 


مهندسی صنایع جزو رشته هایی محسوب می شود که تجربه و مهارت در ان حرف اول را می زند.با داشتن تنها مدرک تحصیلی نمی توان در ان موفق شد.پس بنابراین:
یک مهندس صنایع باید:
• .تفکر فراگیر داشته باشد تا بتواند با نگرشی سیستماتیک اجزائ سیستم را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار داده و به هم مرتبط سازد.

• خلاقیت داشته باشد تا بتواند با توجه به اطلاعات خود (که مانند اقیانوسی از فنون و اطلاعات به عمق نیم متر است) به بهبود سیستم جاری و یا .ارائه طرحی نو بپردازد.

• یک رهبر گروه باشد تا بتواند علاوه بر طرح‌ریزی سیستم مورد نظر پیاده‌سازی و اجرا را نیز پی‌ریزی نموده و نقش رهبری گروه‌ها را به خوبی ایفا .کند.

• مدیریت زمان داشته باشد تا بتواند با توجه به اهمیت زمان در کارهای اجرایی خدمات و کالا‌ها را با کیفیت عالی و در حداقل زمان ممکن ارائه دهد.

• ارتقا دهنده بهره‌وری باشد تا به جای در جا زدن در جای خود و اکتفا به وضعیت فعلی با دانش خود سعی در افزایش بهره‌وری و بهبود وضعیت .کاری (هرچند کوچک) بنماید.


مهندس صنایع علاوه بر موارد بالا باید خصوصیات رفتاری زیر را نیز در کار خود داشته باشد: صداقت ،امانت و قابلیت اعتماد در کار فعالیت و سعی و کوشش پیوسته، مراعات محرمانه بودن اطلاعات کسب شده در طول انجام کار، ارائه تحلیل‌های مالی و اطلاعات صحیح و کامل و به موقع و در صورت اشتباه شدن اقدام فوری نسبت به تجدید و تعویض آن‌ها و نظارت و مراقبت مسئولانه از تمام منابع و دارایی‌های سپرده شده و تبعیت از تمامی قوانین جاری و آئین نامه‌های اجرایی حاکم.


یک مهندس صنایع فعالیت ها‌یی همچون: انتخاب و طراحی فرایند‌های ساخت , طراحی تسهیلات فیزیکی, طراحی و گسترش سیستم‌های برنامه‌ریزی و کنترل برای توزیع کالاها و خدمات, تولید, کنترل موجودی و کیفیت, تعمیر و نگهداری ماشین‌آلات کارخانه، مدیریت پروژه, بررسی فنی و اقتصادی و بهینه‌سازی سیستم و سایر فعالیت‌های مربوطه را می‌تواند انجام دهد. یک مهندس صنایع در سیستم‌ها , مؤسسات و حرفه‌هایی همچون تولید, کشت و صنعت, کارخانجات, خدمات مشاوره‌ای, بانکداری, صنعت بیمه, شرکت‌های هواپیمایی, کشتیرانی, بیمارستان‌ها, خدمات شهری, استادیوم‌های ورزشی و یا هر مکان دیگری که نیاز به برنامه‌ریزی و هدایت و ارتقاء بهره‌وری دارد می‌تواند انجام وظیفه کند.


تجربه ی دو:
معلومات رایج در مهندسی صنایع که باید باشند:
1 - معلومات عمومی در زمینه اقتصاد: (اقتصاد خرد و کلان و مهندسی) شما باید حداقلهای اقتصاد خرد مثل تقاضا ،مفهوم کشش و جزئیات آن،اقتصاد کلان مثل تولید ملی تولید ناخالص ملی،تورم و غیره و در ضمینه اقتصادمهندسی مفاهیمی همچون بهره،نرخ بازگشت سرمایه(ROR )حداقل نرخ جذب کننده(MARR) تکنیکهای مقایسه پروژه هاو مفاهیمی دیگر رو بدونید!!


2- معلومات عمومی در زمینه روشهای تولید


3- معلومات عمومی در زمینه کنترل : بحث کنترل کیفیت بحث بسیار جالبی است که چند وقتی در صنعت مورد استقبال قرار گرفته است در این بخش ابتدا معلومات عمومی آمار مهندسی بسیار مهم است بعد ورود به به دنیای کنترل کیفیت البته به شما توصیه می کنم که به قسمت اندازه گیری دقیق نیز به پردازید چون که قسمت مهم کنترل کیفیت است ولی اصل مطلب اطلاعات عمومی خودت را در زمینه SPC،MSA و... را افزایش بده در این باره هم مطلبهای خوبی دارم.نرم افزار MINITAB,SPSS

4- مطالب عمومی درزمینه ارزیابی کار و زمان: مثل OPC,FPC,STOPWACH,MOSTکه من شما توصیه می کنم به این قسمت خیلی اهمیت بدین!

5 - در زمینه کنترل تولید و موجودیها : مفاهیمی همچون هزینه تگهداری، هزینه سفارش دهی،و.... و در قسمتهای پیشرفته تر چیزهای مثل,SCM. MRP1,MRP2,BOM,MPS را بدونید بد نیست.در قسمت تولید چیزهای مثل تولید ناب تولیدچابک و غیره

6 - در قسمت کنترل پروژه: مطالبی مثل تعریف پروژه !(آره تعریف پروژه بعضی از افراد هنوز معنا و مفهوم پروژه را نمی دونن) نمودار گانت ،WBS، PERT,GERT ، تخصیص منابع ، مسیرهای بحرانی و غیره.....
• 7 –همچنین مسلط بودن بر نرم افزارهایVISIO – Visio For Business Graphicوexcelجز مهرت های پایه و مهم در این رشته است.

زهره پیروزی

www.faraztadbir.com

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی